Dette holdt til fem personer hos oss: 4 store kyllingfileter, saltes og pepres og stekes i pannen til de er brune på begge sider, deretter kuttet jeg de i to. De er rå inni, men dette blir stekt etterpå. når de skal inn i ovnen. La de hvile i stekepannen mens du gjør ferdig sausen:

350 gr Mangochutney (jeg kjøper ferdig - det er lov å jukse litt)

1,5 dl fløte

1,5 dl appelsinjuice

2 store ss godt smør i små terninger

1 ss karri-pasta (Kjøpte denne ferdig også :-))

Miks alt sammen og kjør det med en stavmikser. Smak til med eventuelt litt salt og pepper. Legg kyllingbitene i en oljet form, jeg bruker olivenolje. Hell mangosausen over kyllingbitene og stek dette i 30 minutter på 200 grader. Mens det steker, koker jeg opp ris, og de siste 10 minuttene legger jeg inn Nanbrød i ovnen. Hakk opp litt fersk chilli, cashewnøtter, fersk koriander og granateple og strø over ved servering. Bon Apetit!

   

 

CashewnøtterChilliGranatepleKarripasteKorianderKyllingMangoMangosausMiddagOlivenoljeSøndagsmiddag

5 kommentarer

abazolo

abazolo

buy cialis usa[/url]

abazolo

abazolo

viagra[/url]
abazolo

abazolo

Alli Where To Buy PaunnySnuppy generic cialis vs cialis infaxaffof Cialis Wirkung Verstarken

owonuhojof

owonuhojof

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Amoxicillin bgx.xuxp.bettanshus.no.egs.mb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

usigoqiradej

usigoqiradej

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg 18 ggk.sqai.bettanshus.no.rjs.ts http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Skriv en kommentar